Beschikbaarheid

Wij stallen alleen campers, caravans en vouwwagens voor vakantiedoeleinden!

Vragen? KLIK HIER

Geplaatst 8 juni 2021:

Eind 2021 komt er een extra loods vrij, welke wij beschikbaar stellen voor het stallen van vouwwagens en caravans. Deze loods is vrij laag aan de zijkanten vanwege de schuine spanten. Vandaar dat de caravans maximaal 260 cm hoog mogen zijn inclusief obstakels. Aanvragen voor hogere caravans voor binnen heeft geen zin.

Mocht u interesse hebben dan kunt alvast een plek afnemen. Deze plek moet u per ingaande afnemen, gezien de vele aanvragen. In de tussentijd stallen wij u caravan binnen of buiten, afhankelijk van de ruimte die wij beschikbaar hebben aankomende periode. Het einde van het jaar gaat het stallingsobject dan vast naar binnen. Zoals het er nu naar uit ziet zal dit half november 2021 worden met een uitloop naar 31 december 2021.

Naast bovenstaande hebben wij nog buitenplekken beschikbaar voor caravans en campers. Deze plekken worden ook schaars gezien de vele aanvragen.

Wat stallen wij?Wat stallen wij niet?
Campers (alleen buiten)Boten
CaravansAuto’s
VouwwagensMotoren
Overige

Wij houden geen wachtlijsten bij en vragen/ verzoeken via Whatsapp worden niet behandeld!

Voldoet u aan bovenstaande? Stuur dan een email naar info@caravanstallingermelo.nl met de volgende gegevens:

Onderwerp: beschikbaarheid binnen/buiten en het type stallingsobject Camper/Caravan/Vouwwagen

Graag ontvangen wij de volgende gegevens:

  • Foto van het stallingsobject
  • Lengte (incl. dissel, bagagedrager, etc.), breedte en hoogte (verplicht, incl. alle obstakels) van het stallingsobject
  • Naam, adres, postcode, woonplaats
  • Emailadres
  • 06-nummer

Bij akkoord via de email krijgt u van ons een factuur en contract opgestuurd. Vervolgens kunt u het stallingsobject brengen door een reservering te maken via onze reserveringspagina (zie halen en brengen). U kiest dan “Brengen (1e keer)”. Via de reserveringsbevestiging ontvangt u dan meer informatie.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑