Halen / Brengen

Vragen? KLIK HIER

Belangrijk:

Boek op tijd om teleurstelling te voorkomen (minimaal 24 uur van te voren / maximaal 2 maanden vooruit)!

Boeken via het systeem is verplicht (zowel halen en brengen)! Alleen dan heeft u toegang tot het terrein en wordt uw stallingsobject weer netjes binnen gezet.

U dient uw stallingsobject op te halen en weer een reservering te maken voor het brengen. Het stallingsobject laten staan om spullen te verwissel is helaas niet mogelijk! Zie hiervoor ook de veelgestelde vragen.

Registreer uw emailadres juist. Anders krijgt u geen bevestigingsmail!

Haal of breng uw stallingsobject op de juiste datum in het geselecteerde uur! Het is niet toegestaan om hiervan af te wijken. Hiermee voorkomt u drukte op het erf.

Op Whatsapp vragen/ verzoeken wordt niet gereageerd! Mocht u een dringende vraag hebben kijken dan bij de veelgestelde vragen. Mocht u antwoord hier niet tussen staan stuur dan een email.

Overige opmerkingen:

  • Maak een keuze voor het ophalen/ brengen van een caravan, vouwwagen, camper of overige (kies de juiste service). Voer de verplichte en eventueel optionele velden in en reserveer uw datum en tijd.
  • Boek tijdig om uw datum / tijdstip vast te leggen en om teleurstelling te voorkomen.
  • U krijgt een reserveringsbevestiging per email en kunt deze eventueel wijzigen of annuleren indien van toepassing. Zorg dat u het emailadres goed invult, anders krijgt u geen bevestiging!
  • Zorg dat u een juiste service selecteert (bijv. “ophalen caravan” i.p.v. “ophalen camper”, anders staat de caravan niet klaar).

Wij vinden het prettig als u vroeg van te voren de datum van halen en/of brengen doorgeeft i.v.m. de planning. Uiteraard kan het voorkomen dat u op korte termijn uw stallingsobject wilt ophalen. Dit is geen enkel probleem.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑