Halen / Brengen

Reserveren = Ophalen of Brengen

Maximaal 1 reservering per dag

NIET BEREIKBAAR VANAF 08-02 T/M 24-02 IVM WEGWERKZAAMHEDEN

Alleen voor geregistreerde klanten!

Een verzoek per email voor het eerder halen of brengen wordt niet behandeld!

Zomerseizoen (minimaal 24 uur van te voren). Winterseizoen (minimaal 48 uur van te voren)!

U kunt alle informatie vinden bij de veelgestelde vragen en in de algemene voorwaarden.

Belangrijk:

  • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen (maximaal 2 maanden vooruit)! In het zomerseizoen moet u minimaal 24 uur van te voren reserveren en in het winterseizoen minimaal 48 uur van te voren (campers uitgezonderd). Klik hier voor de openingstijden.
  • Registreer uw emailadres juist, anders krijgt u geen bevestigingsmail! Deze mail heeft u nodig, indien u de reservering wilt wijzigen.
  • Reserveren via het systeem is verplicht (zowel halen als brengen)! Alleen dan heeft u toegang tot het terrein en wordt uw stallingsobject weer netjes binnen gezet.
  • U dient uw stallingsobject fysiek op te halen. Reserveren om spullen te verwisselen is niet mogelijk! Zie hiervoor ook de veelgestelde vragen.
  • Haal of breng uw stallingsobject op de juiste datum in het geselecteerde half uur! Het is niet toegestaan om hiervan af te wijken.
  • Op Whatsapp vragen/ verzoeken wordt niet gereageerd! Het oude mobiele nummer is niet meer in gebruik. Mocht u een dringende vraag hebben? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Mocht u antwoord hier niet tussen staan stuur dan een email.

Elektrische Poort:

  • U staat geregistreerd met u mobiele nummer bij ons, waarmee u de poort kunt openen. Mocht u geen contact krijgen. Begin dan het nummer met +33 i.p.v. 0033. Lukt het hierna nog niet? Neem dan contact op met uw provider of u wel kunt bellen naar het buitenland (het buitenland is vaak geblokt, indien u een zakelijk nummer heeft). Let op: U kunt niet anoniem bellen!

Overige opmerkingen:

  • Maak een keuze voor het halen/ brengen van een caravan, vouwwagen, camper of overige (kies de juiste service). Voer de verplichte en eventueel optionele velden in en reserveer uw datum en tijd.
  • Reserveer tijdig om uw datum / tijdstip vast te leggen en om teleurstelling te voorkomen. Na de reservering staat uw tijdslot gereserveerd. Het is voor een ander niet mogelijk om in hetzelfde tijdslot te reserveren. Zo heeft u voldoende ruimte en gelegenheid om uw stallingsobject op te halen of te brengen.
  • Zorg dat u een juiste service selecteert (bijv. “ophalen caravan” i.p.v. “ophalen camper”, anders staat de caravan niet klaar).

Wij vinden het prettig als u vroeg van te voren de datum van halen en/of brengen doorgeeft i.v.m. de planning. Uiteraard kan het voorkomen dat u op korte termijn uw stallingsobject wilt ophalen. Dit is geen enkel probleem.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑